Blogg

Vi vil klatre for Heidi

Denne uka er miljøuka i Alta, som byr på mange hyggelige og miljøvennlige aktiviteter. Sykkeltur for å se på mulig ny sykkeltrase, bossplukking, skattejakt og bygging av biehotell. Selvsagt er der også tre- og ti-toppturer som Heidi var ivrig deltager av. Denne gangen blir det litt annerledes. Ikke bare er det coronaen og massevis av smittehensyn å ta høyde for, men vi har heller ikke Heidi med oss til å ta turene, med masser av humor og ivrige peptalks. Så da må vi gjøre det selv.

Heidi på komsatoppen i 2016

I år stiller vi mannsterke til å gå på en av toppene, nemlig Komsatoppen, for å minnes Heidi. Vi har fått laget noen T-shirts, som skal minne folk om at hun fremdeles er med oss, og at hennes arbeid ikke er helt slutt ennå. Vi går i samlet flokk og koser oss, forhåpentligvis i finvær, og håper vi når toppen med godt humør.

Torsdag kl 10 stiller vi ved bomberommet ved Komsa, og går opp i et tempo der alle kan være med. Dette er litt en terapitur for oss som står nærmest, men også for å hedre Heidi og gjøre noe som var viktig for henne å være med på.

Vi kan aldri fylle Heidis plass, men vi kan gjøre et tappert forsøk på å gjøre folk oppmerksom på oss selv i hennes sted.

Velkommen til de som vil følge oss til topps.

5 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *