Blogg

Til Minne om…..

Ja, så stod denne bloggen plutselig alene. Her skulle Heidi ha delt sine fantastiske skriblerier og tanker omkring det å ha kreft og hennes vei ut av det..samt erfaringer med behandling og alt sånt. I stedet ble den liggende taus og stille…

Heidi tapte…så sårt og vondt for oss alle som har vært i hennes vakre lys.

Vår alles kjære Heidi

I stedet tar jeg den opp. Jeg er svigersøsteren til Heidi, bor sammen med Terje, Heidis bror og fantastiske støttespiller. Og siden det var han som laget denne bloggsiden til Heidi, synes jeg det var naturlig å ta den opp, og gjøre noe fornuftig med den. Kanskje ikke like kraftfullt som Heidi selv ville ha gjort det, men litt har også rett.

SÅ….jeg vil bruke denne bloggen til å fortelle om MIN kamp for kvinnehelse. Mitt engasjement og hvordan jeg kan prøve forandre noen ting som kanskje kan hjelpe andre i samme situasjon som Heidi. Og hvis jeg kan bidra med at bare en person slipper å oppleve det vi går igjennom nå, har jeg vunnet.

Det sinne og vrede mot et system som er så mangelfullt at det koster liv. Den fortvilelse over at systemet ikke funker, og den bitterhet som sitter i meg fordi vi faktisk ikke kunne gjøre en dritt for Heidi, må kunne brukes til noe fornuftig. Så jeg håper at mange vil følge meg i min kamp, for å kunne hedre et så fantastisk menneske som Heidi var, og kanskje vi sammen kan forandre verden, bare bittelitt.

4 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *