Blogg

I dypet av hjertet..

Det er så godt å vite at dere er her. Alle dere som stor Heidi nær. Jeg ble faktisk minnet om det i dag. Selv om jeg egentlig selv har tenkt det mange ganger.

En liten del av denne flotte flokken

Da Heidi gikk bort, etterlot hun seg en hel flokk av flotte mennesker. En flokk som jeg aldri hadde møtt. Jeg hadde hørt om mange av dere. Nå har jeg møtt ganske mange av dere, og skrevet sammen med mange andre. Og har følt at jeg kjente dere litt, ettersom Heidi hadde fortalt så mye om dere. Og det føles så godt. Dere tok imot oss med en omtanke og varme som jeg skjelden har følt. Det var også en som skrev til meg i dag at:

” Det føles som om Heidi gav dere til oss, når hun måtte dra”.

Og sånn har jeg det virkelig også. Jeg føler at når Heidi etterlot seg denne “flokken”, kunne vi finne hverandre, og trøste hverandre. At vi kunne dele ting og være der for hverandre. Vi har et fellespunkt, og vet at det er det samme for alle.

Så det skal dere vite, dere som har mistet henne. Dere er oss så kjær, og vi verdsetter dere alle. Og selv om vi bor langt vekke, så er vi her for dere også. Dere skal ha en kjempeklem og takk for det dere har vært for oss, og fortsetter å være.

Takk❤

Kjærlig hilsen Birte og Terje

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *